Shopping vagn

0

Tom

Köp nu
Close

Köpvillkor

Köpvillkor

 

Följande villkor gäller vid försäljning av merchandise produkter på sportmerch.se (nedan kallade produkterna).

Sidan sportmerch.se drivs av företaget Hobby Reklam/Tshirt.se (5561 7280 6301).
Nedan kan sportmerch.se även komma att kallas/hänvisas till som (sportmerch, vi, vår, oss) och kund som (du, dig, din).

För att få handla hos oss måste du vara juridiskt kapabel att ingå avtal och vara 18 år eller äldre. Är du under 18 år kräver det att du har målsmans tillåtelse att genomföra ett köp. Om vi misstänker bedrägeri och/eller oberättigad användning av annans persons personuppgifter förbehåller vi oss rätten att häva ditt köp och händelsen kommer att polisanmälas

Sportmerch reserverar sig för eventuella fel som kan uppstå på vår hemsida, exempelvis prisuppgifter, kampanjer, rabattkoder eller andra tekniska fel.

 

Priser

Alla priserna anges i SEK inklusive moms. Frakt tillkommer varierar på orderns storlek och vikt.

Upp till 2 kg -  49 SEK
 Över 2 kg - 69 SEK

 

Betalning

Du kan välja mellan betalningssätten kortbetalning och direktbetalning.

Alla betalningar hanteras av NETS (f.d. DIBS).

Alla betalningar hos sportmerch är säkra och du som kund vidare till en säker sida där du tryggt kan fylla i dina kortuppgifter. Sportmerch behandlar aldrig eller sparar dina kontouppgifter.

 

Samtliga priser anges inkl. moms och i SEK. Fraktkostnad tillkommer beroende på orderns storlek och värde. 

 

Leverans

Vi skickar alla beställningar i Sverige med Postnord. Paketet skickas i första hand direkt till din brevlåda med varubrev.

Om det är skrymmande hämtar du paketet på närmaste uthämtningsställe. Detta styrs helt av ditt postnummer och vi kan inte påverka vilket utlämningsställe detta blir. Du får aviserad via sms när din försändelse har kommit fram till uthämtningsstället. 

 

Ångerrätt

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har du som kund alltid 14 dagars ångerrätt. Denna börjar gälla den dag du tagit emot varan.

OBS! Bytesrätt gäller ej på produkter du beställer med tydlig personlig prägel så som tröjor med egen siffra eller namn.

Du har som kund rätt att öppna och undersöka varan men den ska alltid skickas tillbaka i oanvänd och i oförändrat skick. Lämnas varan returneras till oss i försämrat skick förbehåller vi oss rätten att göra prisavdrag motsvarande värdeminskningen som uppstått i samband med hantering. Värdeminskningen bedöms enskilt för varje enskilt fall.

Ångrar du ditt köp ska du alltid höra av dig till oss och skriftligen uttrycka att du vill utnyttja din ångerrätt. Detta gör du via mail till sportmerch@tshirt.se

 

Önskar du en returblankett kontaktar du sportmerch@tshirt.se så skickar vi en. 

 

Returer sker på din egen bekostnad utom då det är en godkänd reklamation. Returer ska skickas som spårbart brev eller paket, inte mot postförskott. Spara inlämningskvittot vid retur. 

 

Reklamation

Upptäcker du något fel på din beställning är det viktigt att du kontaktar oss omgående så att vi får möjlighet att åtgärda felet. Detta gör du på sportmerch@tshirt.se. Vid godkänd reklamation står vi för returfrakt och byter i första hand ut varan eller ger ett prisavdrag. Då inte felet går att avhjälpa och du väljer att häva köpet återbetalar vi hela beloppet, inklusive frakter, skatter och avgifter. Hävning av köp har först möjlighet att genomföras då vi i första hand fått möjlighet att avhjälpa felet på annat sätt.

Vid synliga transportskador ska dessa noteras direkt vid mottagandet. Vid uthämtning av paket hos ombud bör detta rapporteras direkt till ombudet vid uthämtning.

Reklamationer ska ske till följande adress:

Hobby Reklam
Ulricehamnsvägen 1
523 60 Gällstad

 

Återbetalningsskyldighet

Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 14 vardagar från den dag då vi tog emot den returnerade varan. Du får själv betala returkostnaden då du sänder tillbaka varan och denna återbetalas inte.

 

Tvist

Vid eventuella klagomål ber vi dig att i första hand kontakta oss på sportmerch@tshirt.se så att vi har en möjlighet att åtgärda felet. Om du ej är nöjd med vår hantering av ärendet och mot förmodan en tvist skulle uppstå är du välkommen att kontakta ARN: http://ec.europa.eu/odr

 

Force Majeure

Force Majeure innebär oförutsedda händelser som står utanför vår kontroll och som inte kunnat förutses. Vid dessa händelser hävdar vi ersättningsfrihet och sportmerch befrias från sina förpliktelser att fullgöra sitt avtal gentemot dig som kund.

 Dessa omständigheter innefattar krig, krigsliknande händelser, inbördeskrig, revolution eller uppror på grund av myndighetsåtgärd, strejk, lockout, blockad eller liknande händelse. Det innefattar även brand, översvämning, jordbävning, storm, orkan, vulkanutbrott, naturkatastrofer och myndighetsåtgärder.

 

Villkor gäller. På denna sida kan vi komma att uppdatera våra villkor så håll koll på denna sidan och läs noga igenom villkoren innan beställning.