Shopping vagn

0

Tom

Köp nu
Close

DESIGN

DESIGN

(DENNA SIDA ÄR UNDER UPPBYGGNAD!) 

 

IDÉ TORKA? VI LÖSER DET!

 

Här hittar du inspiration och verktyg för att vi på ett snabbt och smidigt sätt ska kunna ta fram nya motiv till er klubb!

Det är inte alltid lätt att ta fram nya tryck och för att ni enkelt ska slippa mellanhänder med frilansare som inte blir klara i tid eller försöka knåpa ihop något själva så hjälper vi er gärna att ta fram motiv. '

Kom ihåg att bifoga klubbmärke och eventuell grafisk profil om det finns så vi har allt underlag vi behöver för att påbörja skapandet av ny schysst merch! 

 

 

SKAPA MOTIV MED OSS.

För att vi skall kunna börja ta fram en eller flera designs åt er som klubb så måste vi först och främst komma överens om vilken typ av tryck det skall vara. vilka färger som skall vara med och helt enkelt få en dialog om hur slut produkten skall se ut.

Här nedan ser ni exempel på inriktningar och lite olika "stuk" på tryck. Använd gärna dessa som inspiration.

 

 

Vilken/vilka fonter skall användas? vill ni ha en klassisk sport känsla i trycket, eller vill ha ett snyggt mjukt typsnitt med mer subtil "sport" aura som passar lika bra på festen som på match?

Dessa saker är viktigt att ni som kund funderar över innan ni kontaktar oss för trycyk förslag. Ju mer utförligt ni förklarar era önskemål desto närmare er vision kommer slut produkten att bli!

 

HALSDUKAR:

HAR NI EGNA MOTIV? TÄNK PÅ DETTA INNAN NI SKICKAR IN.

  • Filformat på motiv med solida färger: PDF, EPS, SVG
  • Vid mer avancerade flerfärgs motiv funkar även JPEG eller PNG (tänk på att bilderna behöver vara högupplösta, helst 300dpi och av bra kvalitet för att trycken skall bli bra!)
  • Vid tyngre filer kan de skickas via Wetransfer.

 

 

PANTONE

Vid tryck på textila material är det svårt att få till exakt färgåtervinning eftersom många faktorer spelar in slutresultatet, som t.ex plaggfärg och utförande av tryck. Att ange dina tryckfärger i Pantone® är en bra riktlinje. I Adobe Illustrator® och Photoshop® sätter du enkelt färginfo, använd då färgbibliotek Pantone® Solid Coated och dekorfärger.

Vissa specialfärger går även att addera som t.ex guld & silver. Via denna sida kan du enkelt få en överblick över de vanligaste Pantone-färgerna. Tänk dock på att färgerna endast ska ses om en fingervisning. Exakt kulör går inte att garantera på bildskärmar. För exakta kulörer kan man istället köpa en Pantone® färgkarta.